Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted by on Jul 30, 2017 in Boliginteriør | 0 comments

De nye badeværelse er lige så rå som de græske guder

Udendørs bruser. Mørke, mørke klinker. Nogle lyse, men stadig med et maskulint udtryk. Hvis rummet er hvidt, så vil der med sikkerhed være noget sort. Sådan er det bare.

Og det er der intet galt med.

Udviklingen er interessant. Virkelig interessant. Her på siden har vi tænkt os lidt om. Observeret, om man vil. Prøv du at tænk på nogle græske guder. Forestil dig hvordan deres badeværelser så ud.

Ser du det store brusehoved? Lidt marmor? Hårde kanter og hjørner? Klinker? Beton?

Nikker du? Godt. For så er vi på bølgelængde, og her er grundlag for, at du skal læse videre. Hvis du gør, kan du få et nøjagtigt billede af badeværelset, der vil passe ind i dit hjem.

 

Gå med én stil og før den så ud

De gamle grækere var kloge. De var trodsalt også filosoffer, så de må vel have tænkt sig om inden de indrettede badeværelset. Vi gætter på, at de, som os, tænkte badeværelset som noget af det vigtigste. Dagen starter og slutter her – hvorfor ikke gør det indbydende?

Grækerne vidste en hel del om indretning. Glem for en stund det store billede af deres majestætiske bygninger. Tænk småt, fokuser på detaljen, som har så stor betydning.

Gennem hele deres indretning har grækerne nemlig samme stil. Spisestuen havde marmor, og det havde badeværelset også. De havde vel en mejsel, men oftest havde rummene hårde kanter. Alle rummene lignede hinanden, men var så forskellige.

 

Gå i grækerens fodspor

Først og fremmest skal du tænke og visualisere og tegne. Noget som grækerne gjorde en hel del. Når det er på plads, så tænk på dit hjem. Nu tænker du nok på din stue, fordi du opholder dig så tit her. Hvad har du af møbler?

Vær modig. Skil dig ud.

MEN for alt i verden: hold dig inden for din stil.

 

Og så kommer inspirationen ind på nethinden

Du er her stadig væk. Det var godt.

Her kommer billedet, du har savnet.

Forestil dig, at du forener dit hjem med dit nye badeværelse. Et badeværelse med klinker. Måske nogle helt almindelige, sorte klinker. Det er ikke så vigtigt. Tænk nu på din entré og stue. Her har du vel nogle bestemme møbler. Hvis du har noget i mørk, rustikt træ, hvorfor så ikke få lavet en bænk, der passer ind i stuen? Når du tænker sådan, tænker på de små men vigtige ting, kan det endda ende med, du spare penge. For det er ikke badmøblerne, klinker og bruseren som er vigtigst, detaljen er vigtigst.

Og værsgo’, så har du dit nye badeværelse.

Loading Facebook Comments ...

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *