Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted by on Apr 25, 2017 in Bloggen | 0 comments

Forsølvet sut

Skal et barndomsminde gemmes? I så fald kan du vælge at få det forsølvet. En sut er en af de mest karakteristiske ting, når det kommer til barndommen, og af den grund er det en særdeles populær genstand at få forsølvet. Ikke alene er det en sjov gave og et sjovt minde - den kan også fungere som pynt i hjemmet. 

Sådan får du forsølvet en sut

Det har aldrig været mere simpelt at få en genstand forsølvet. Det gælder uanset, om du vil have en sut forsølvet, eller måske en helt anden ting. Mens man tidligere selv skulle ud at lede efter forsølvningstjenester, kræver det blot en hurtig internetsøgning i dag. Og siden du læser med her, går vi ud fra, at du allerede har interessen på plads. Silvery står for at forsølve de genstande, som du ønsker at få transformeret. Det er en yderst hurtig og prisvenlig proces, som blot tager nogle få uger. Du booker online, modtager en pakkelabel fra os, og sender derefter sutten af sted. En dansk leverandør tager sig derefter af selve forsølvningen. Når arbejdet er færdiggjort, vil du modtage samme sko via posten, som du tidligere sendte af sted - men denne gang i sølv! Overordnet tager det som regel et sted mellem to og fire uger.

Mange formål med forsølvning

Måske ønsker du at beholde en forsølvet sut som et minde fra dit barns ungdom. Det vælger mange at gøre. Små genstande kan være lette at miste, men når først en genstand er blevet forsølvet, så har den en speciel plads i hjemmet og er ikke nær så let at glemme. Når dit barn er voksen, er det en meget sjov ting at have liggende. Det kan også være, at du planlægger at give den forsølvede sut til dit barn senere i livet. Eventuelt som konfirmationsgave, studentergave, fødselsdagsgave, eller hvad end der nu kommer til at ske i fremtiden. Valget er helt op til den enkelte kunde. Til sidst er der den mulighed, at en forsølvet sut kan gives som gave til andre familiemedlemmer. Om ikke andet er det en unik gave, som et par bedsteforældre eller andre nære relationer vil sætte pris på og finde underholdende. Alt i alt er det altså en sjov lille ting at få ordnet. Silvery tager sig af det hele - send blot sutten af sted til os, også sender vi den tilbage i forsølvet stand.

Loading Facebook Comments ...

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *